Apartmani i studio apartmani Mozart

Kontaktirajte nas…

ADRESA: Trg bana Josipa Jelačića 1, Virovitica
MOBITEL: 091 601 5237
E-MAIL: info@apartmanimozart.com

Smješteni u samom centru grada, u neposrednoj blizini novoobnovljene šetnice i s pogledom na Dvorac Pejačević, idealni su za boravak u Virovitici bez potrebe korištenja automobila, a sve najznačajnije znamenitosti mogu se obići pješice. Apartmani su vrhunski opremljeni svime potrebnim za vaš što ugodniji boravak (smart lock, podno grijanje, klima uređaj, sobni trezor, free Wi-Fi, TV s bogatim izborom programa, kompletno uređena kuhinja sa svim potrebnim aparatima, moderna kupaonica). Možete birati između tri apartmana i tri studio apartmana različite veličine i kategorizacije:

  • Apartman 5***** sa jednom dvokrevetnom sobom te pomoćnim krevetom za dvije osobe u dnevnom boravku, predprostorom, prostorom za blagovanje i kuhanje te kupaonicom.
  • Apartman 5***** sa jednom dvokrevetnom sobom te pomoćnim krevetom za dvije osobe u dnevnom boravku, predprostorom, prostorom za blagovanje i kuhanje te kupaonicom.
  • Apartman 3*** – sa jednom dvokrevetnom sobom te pomoćnim krevetom za dvije osobe u dnevnom boravku, predprostorom, prostorom za blagovanje i kuhanje te kupaonicom.
  • Studio apartman 4**** – sa jednim krevetom za dvije osobe u prostoriji za spavanje, predprostorom, prostorijom za boravak, blagovanje, kuhanje i kupaonicom.
  • Studio apartman 3*** – sa jednim krevetom za dvije osobe u prostoriji za spavanje te pomoćnim krevetom za jednu osobu u dnevnom boravku, predprostorom, prostorijom za blagovanje, kuhanje i kupaonicom.
  • Studio apartman 2** – sa jednim krevetom za dvije osobe u prostoriji za spavanje, predprostorom, prostorijom za boravak, blagovanje, kuhanje i kupaonicom.