Ove subote, 8. lipnja, održat će se tradicionalni sportsko-rekreativni event XPC Put šarana u prekrasnom prirodnom ambijentu pokraj Virovitice – Put šarana – Outdoor weekend 7.

U organizaciji Biciklističkog kluba BOR, te uz potporu Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, Turističke zajednice grada Virovitice, Virovitičko-podravske županije, Sportske zajednice grada Virovitice, Sportske zajednice grada Virovitičko-podravske županije i ostalih partnera i sponzora, sedmo izdanje atraktivne manifestacije održat će se kroz tri događaja.

XCP Put šarana – 08.06.2024.

Subota je prvi dan iščekivanog sportskog vikenda, rezerviran za bicikliste natjecateljskog duha. Zbog radova na Virovitičkim ribnjacima, ove godine promijenjena je lokacija, ruta te sam tip utrke.

Prijave za XCP Put šarana otvorene su, te vas pozivamo da pročitate raspis i prijavite se na ovu najposjećeniju Slavonsku biciklističku utrku.

 

Klinci u parku – 15.06.2024.

U subotu 15. lipnja 2024. godine na šetnici ispred Gimnazije P. Preradovića u Virovitici održati će se dječja utrka u disciplinama biciklizma i trčanja.

Pumptrack jam session Virovitica – 31.08.2024.

Organizatori najavljuju da je ove godine planirano i natjecanje na pumptrack poligonu u Virovitici zadnjeg vikenda u kolovozu, a više informacija podijelit će naknadno. Na utrku se možete prijaviti OVDJE.

Više o svim ovim sportsko-rekreativnim događanjima možete saznati iz njihovog Plana i programa.
 
(putsarana.com)