Ususret obilježavanju Dana grada Virovitice – ROKOVA 2023., gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je Odluku o produženju radnog vremena i izvođenju žive glazbe za ugostiteljske objekte.

S obzirom na pristigle zahtjeve vezane za predstojeće manifestacije za obilježavanje Dana grada te velik broj posjetitelja koji će tih dana gostovati u gradu, ugostiteljskim objektima iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ dozvoljeno je produženo radno vrijeme i izvođenje žive glazbe i to s 13. na 14., s 14. na 15., s 15. na 16. te sa 16. na 17 kolovoza do 1:00 sat. U sve navedene dane na otvorenim i zatvorenim terasama uz ugostiteljske objekte ne smije biti izvora glazbe nakon 24:00 sata.

Za vrijeme trajanja programa na svim pozornicama Grada Virovitice, izvođenje istog ne smije ometati mehanička ili živa glazba s terasa ugostiteljskih objekata. Isto tako, zabranjuje se za vrijeme trajanja programa izvođenje žive glazbe s terasa ugostiteljskih objekata koje su na udaljenosti do 50 m od pozornice. (virovitica.hr; fotografija: Arhiva/ICV)