Vikend je magično mjesto gdje nas čekaju sve one ugodne aktivnosti koje si poželimo tijekom radnog tjedna, čarobno vrijeme koje si obećamo za odlazak u prirodu, na vožnju ili trčanje, u šetnju ili, jednostavno – opuštanje. Nerijetko, upravo zbog napornog radnog tjedna, umjesto u prirodi i fizičkim aktivnostima završimo u horizontalnom položaju pred TV-om, ispred ekrana kompjutora ili izvršavanju kućanskih poslova.

Ukoliko ste čvrsto odlučili reći ne televiziji, kompjuteru i pegli i upravo TAJ vikend želite doći u predivnu šumu koja okružuje devet jezera, biti dio biciklističke utrke na stazi koja oduzima dah i u dobroj atmosferi se podružiti s opuštenom i veselom ekipom, NA PRAVOM STE MJESTU!

Upravo takav vikend isplanirao je Biciklistički klub BOR od 14. do 15. svibnja na svojem 5. Put Šarana Outdoor Weekendu!

Na stazi Put Šarana, koja je smještena nedaleko grada Virovitice, u dva dana održat će se biciklistička utrka, nakon koje tradicionalno i potpuno neplanirano slijedi opušteno druženje pored jezera, uz dobru glazbu, finu klopu i osvježavajuće piće.

Garantiramo vam prijateljski nastrojenu konkurenciju, visoke otkucaje srca i apsolutno guštanje prilikom genijalnih spusteva!

Oni koji se od prirode ne žele odvojiti niti preko noći uz jezero mogu raširiti svoje šatore, dok će za one željne betona i gradske vreve biti osiguran popust na hotelski smještaj.

Ukoliko sumnjate u naše namjere i obećanja, zavirite u našu galeriju i pogledajte prošlogodišnje doživljaje naših vozača ili upitajte nekoga tko je bio jednom i nakon toga se vraća svaki put, izazivamo vas.  (www.putsarana.com)