Grad Virovitica i ove godine u suradnji s vijećima mjesnih odbora dariva djecu povodom Svetog Nikole.

S obzirom na epidemiološku situaciju, pokloni će biti podijeljeni u školama učenicima od 1. do 4. razreda te vrtićima u gradu Virovitici i prigradskim naseljima.

Kako djeca predškolske dobi koja ne idu u vrtić ne bi ostala zakinuta za očekivani poklon, njihovi roditelji mogu se prijaviti na e-mail adresu: pokloni.prijava@gmail.com

Sve što trebaju u mailu napisati jest: ime i prezime djeteta, godište djeteta i potpuna adresa stanovanja u kojoj će se posebno istaknuti ako se radi o prigradskom naselju (i kojem) radi lakšeg razvrstavanja poklona.

Roditelji čija djeca pohađaju vrtić ili školu ne trebaju prijavljivati djecu za poklone.

Na području virovitičkih prigradskih naselja mališanima koji ne pohađaju vrtić pokloni će, u suradnji s mjesnim odborima, biti dostavljeni na kućnu adresu.

Djeca i roditelji s područja gradskih mjesnih odbora svoj će poklon krajem sljedećeg tjedna moći podići na gradskoj blagajni, a točno vrijeme, kao i raspored, bit će objavljeni naknadno.

Ukoliko netko nema mogućnost prijave e-mailom, može se javiti na broj telefona 033/725/980 od 7,00 do 14,00 sati (radnim danom).

(virovitica.hr; fotografija: Ilustracija)