Ovoga vikenda vratite se u mladost, jer u organizaciji novoosnovanog Oldtimer kluba Virovitica u subotu, 15. kolovoza od 16 do 19 sati u Suhopolju će se održati defile starodobnih vozila naseljima općine Suhopolje te kratka izložba starih automobila i motora. Vozila će biti parkirana od 17 do 19 sati u Suhopolju na parkiralištu ispred ulaska u park.

Isto tako povodom rođendana grada Virovitice, Oldtimer klub Virovitica defile će pokloniti i svojim sugrađanima i pokazati svu raskoš starih vozila koja čuvaju i njeguju u nedjelju, 16. kolovoza od 17 do 20 sati na mostu dvorca Pejačević koji će se izvrsno stopiti sa starodobnim vozilima.

– Posjetitelji će moći vidjeti i fotografirati se s vozilima koja su sva stara preko trideset i više godina, koja su iznimno mažena i pažena i sva u izvornom tvorničkom stanju. Moći ćete vidjeti između ostalog legendarne marke automobila poput Mercedesa, Forda, Opela, Golfa, Lade ili popularne ¨peglice¨ te motora kao što su uvijek rado viđeni Tomosi apn 4,6,7, T12 ili popularni automatici ili NSU Pretisi – poručuju iz Oldtimer kluba Virovitica.

(www.icv.hr)