Unutrašnji izložbeni prostor vodećeg sajma u ovom dijelu Hrvatske, ali i regije, jubilarnog 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2020., mjesec dana prije početka je – rasprodan. Prema riječima direktora Sajma Bojana Mijoka, sav unutarnji izložbeni prostor je popunjen, a onima koji bi željeli biti dio najveće gospodarske manifestacije u ovom dijelu Hrvatske, ostaje nada „da će netko odustati“ pa da će oni “uskočiti” na njegovo mjesto.

– Ostalo je još nešto mjesta na vanjskom izložbenom prostoru koji će ove godine biti najveći do sada, no i njega je sve manje – naglasio je Mijok.

Već godinama, Viroexpo predstavlja sajam na koji se i izlagači i posjetitelji uvijek vraćaju. Viroexpo je “sajam s dušom”, mjesto poslovnih susreta, ali i događaj koji se ne propušta. Za ove sjajne rezultate zaslužan je cijeli Organizacijski odbor 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na čelu s predsjednikom Igorom Androvićem kao i direktorom sajma Bojanom Mijokom. Sajam će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka.

Pokrovitelj sajma je Vlada RH. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i RBA Raiffeisenbank Hrvatska.

Ukoliko tražite smještaj za vrijeme Viroexpo sajma možete ga pronaći na www.tz-virovitica.hr/smjestaj-gradu-virovitici-okolici/.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)