Ono što atmosferu Rokova čini prepoznatljivom su svakako koncerti, glazbena poslastica koja ni ove godine u programu neće izostati.

Pozornica kod Gradske knjižnice i čitaonice već prvog dana, točnije sutra (ponedjeljak), 12. kolovoza, odmah nakon otvorenja bit će rezervirana za dva koncerta. Đurđevački Enigma band, koji nastupa od 19.30 sati, pripremio je za virovitičku publiku izvrstan mix poznatih domaćih i stranih pjesama, pa će se na repertoaru naći, kaže nam Mario Vujičić iz Enigme – svašta. – Možemo reći kako ćemo biti izvrsna predgrupa Pravilima igre, a publika može očekivati baš sve, od sevdaha do rocka. Nećemo ništa više reći, sve će publika otkriti na koncertu – najavio je M. Vujičić.

foto: Enigma Band

Publika se raduje i koncertu grupe Pravila igre, koji diljem Hrvatske obožavatelje oduševljava modernim pop i rock izvedbama i svojim urbanim zvukom s kojim se mladi lako poistovjećuju. Modernim predstavljanjem svog novog albuma “Kako nam stvari stoje” privukli su veliku pažnju ne samo pratitelja nego i medija, pa ih u Virovitici svi nestrpljivo iščekuju, nadajući se pravom glazbenom spektaklu. Koncert počinje u 21 sat.

Nastup ovih grupa svakako je izvrstan početak Rokova 2019. u Virovitici, a u kojem posjetitelje čeka više od 60 različitih događaja. (www.icv.hr)