Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK mogli ste pogledati najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine, “Osvetnici: Završnica”. Kako smo doznali, vladao je ogroman interes za ovaj film te su ulaznice nestale “dok kažeš keks”. U kinu PARK odlučili su prikazati još jednu 3D projekciju i to već u utorak 30.4. u 19 sati. Stoga požurite po svoju ulaznicu :)

Četvrti nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmsko platno još jednom dovodi Iron Mana, Kapetana Ameriku i Crnu Udovicu, a u njihovim avanturama akcije zasigurno neće nedostajati. Uz te junake prvi put vidimo i Clinta Bartona, znanog prije kao Hawkeye, koji nam se vraća u novoj ulozi, onoj smrtonosnog Ronina. Osim njega pojavljuje se i Ant Man, što je bilo predskazano na kraju ‘Ant Man and The Wasp’.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA 3D
30.4. – 19:00h

Izvorno ime: Avengers: Endgame
Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo
Žanr: akcija, avantura, SF
Uloge: Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth
Sadržaj filma: Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.(www.poslovnipark.hr)