Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte…

Hunter Killer

Izvorno ime: Hunter Killer
Redatelj: Donovan Marsh
Žanr: Akcija, triler
Uloge: Linda Cardellini, Gerard Butler, Gary Oldman
Trajanje filma: 121 minuta
Godina: 2018
Država: Kina, SAD
Sadržaj filma: Nastao prema romanu Firing Point, autora Georgea Wallacea i Dona Keitha, novi akcijski triler Hunter Killer, u režiji Donovana Marsha, u hrvatska kina donosi napetošću nabijenu filmsku priču suvremene tematike u kojoj jedan čovjek preuzima odgovornost sprječavanja eskalacije totalnog rata između SAD-a i Rusije. Duboko pod Arktičkim oceanom, Joe Glass (Gerard Butler), kapetan je američke podmornice Hunter Killer koja vodi potragu za američkim plovilima u nevolji. Kada otkrije da međunarodnom miru i svjetskom poretku prijeti tajni ruski vojni udar, s posadom i domovinom na kocki, kapetan Glass mora okupiti elitne trupe američke ratne mornarice Navy SEALs kako bi spasili otetog ruskog predsjednika, ušuljali se u neprijateljske vode i spriječili treći svjetski rat. Kada silom krenu protiv sile, pojavljuje se opasnost da započnu rat koji su htjeli spriječiti.

Orašar i četiri kraljevstva 3D

Izvorno ime: The Nutcracker and the Four Realms 3D
Redatelj: Lasse Hallström
Žanr: fantastični, avanturistički
Uloge: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Matthew Macfadyen, Helen Mirren, Morgan Freeman
Trajanje filma: 99 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Kad se Clara nađe u čudnom i mističnom paralelnom svijetu Zemlje snježnih pahulja, Zemlje cvijeća i Zemlje slatkiša, mora nadvladati zloslutno Četvrto kraljevstvo i njegovu tiransku vladaricu kako bi vratila mir u nestabilan svijet.

Stopalići 3D

Izvorno ime: Smallfoot
Redatelj: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Žanr: Animacija, avantura
Uloge: Saša Lozar, Edo Maajka, Ana Magud, Karlo Mrkša, Domagoj Janković, Dajana Čuljak, Luka Petrušić
Trajanje filma: 96 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka. Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.
(poslovnipark.com.hr)