Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte…

Osvetnici: Rat beskonačnosti – 05.05.2018. – 18:00h, 20:30h

IZVORNO IME: Avengers: Infinity War
REDATELJ: Anthony Russo, Joe Russo  |  ŽANR: akcijska pustolovina
ULOGE: Chris HemsworthChris EvansBenedict CumberbatchRobert Downey Jr.
TRAJANJE FILMA: 155 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Petar Zecimir – 06.05.2018. – 17:00h

IZVORNO IME: Peter Rabbit
REDATELJ: Will Gluck  |  ŽANR: Animacijaobiteljskikomedija
ULOGE: Luka BulićHana HegedušićTihana LazovićDušan BućanFranjo Dijak
TRAJANJE FILMA: 95 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Velika Britanija
SADRŽAJ FILMA:

Animirano – igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzmu farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Animirano-igrani film Petar Zecimir snimljen je prema istoimenoj seriji knjiga poznate engleske spisateljice Beatrix Potter. Knjige su postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena.