13. 01. 2018. TRAŽI SE STARI 19:00 hDva brata blizanca, nakon što saznaju da im je majka godinama lagala i skrivala istinu o njihovom ocu, odlaze u potragu za njim. Na putu do istine o svome porijeklu upast će u nevolje, jer ispada da im otac može biti bilo tko, ali i kratko uživati kada pomisle da im je velika sportska zvijezda.

14. 01. 2018. VAMPIRKO – SINK 17:00 h

Omiljeno štivo dječaka Antuna jezive su priče, osobito o vampirima. No, dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štoviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta . . . ?

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h. UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PRETPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (www.icv.hr)