U Virovitici će se od 12. do 16.08.2017. u organizaciji Grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice održati manifestacija „Rokovo 2017“.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima, posjetiteljima ove manifestacije odobrava popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 11. do 17. kolovoza 2017. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Virovitica i natrag.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Virovitica i natrag.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za rokove valjanosti te za povrat novca za kupljene, a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Kako bi ostvarili popust, u povratku putnici trebaju kartu ovjeriti žigom Organizatora manifestacije na blagajni kolodvora u Virovitici. (tz-virovitica.hr)