I ovog vikenda uživajte u projekcijama u virovitičkom kinu PARK. Novi nastavak Brzih i žestokih puni kino dvorane diljem svijeta pa tako i virovitičko kino te vam je na raspolaganju još jedan termin…ne propustite ga!

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji svakim danom 8 do 15 sati na blagajni Poslovnog parka ili sat vremena prije svake projekcije.

Brzi i žestoki 821.04. – 19 h

Mali šef SINK21.04. i 22.04. – 17 h

Logan22.04. – 19:00 h

Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije, i Xavierovim Alzheimerom. Logan će morati poraziti Nathaniela Essexa uz pomoć djevojčice Laure Kinney, ženskog klona Wolverine. Redatelj filma je James Mangold, u ulozi Logana ćemo gledati već svima poznatog Hugha Jackmana, a profesora Charlesa Xaviera tumači Patrick Stewart.

Vau vau Zvijezda SINK23.04. – 17:00 h

Na snježnoj gori ovce žive u harmoniji, ali pas Brodi koji bi ih trebao čuvati – radije svira rock&roll. Kada radio padne s neba u ruke tog tibetanskog mastifa, on napušta dom kako bi ostvario svoje snove i postao glazbenik, ali usput će se naći u potpuno neočekivanim situacijama.(www.icv.hr)