Kako je stvoren znatan snježni pokrivač te prognostičari predviđaju još bar desetak dana hladnog vremena, u srijedu je otvoreno skijalište u Rezovačkim Krčevinama.

Uz skijašku stazu zaljubljenicima u zimske sportove na raspolaganju je i sanjkaška staza, a stazu su proteklih godina posjećivali i snowborderi.

Ono što svakako treba napomenuti je da je skijanje i sanjkanje besplatno te da će u dane vikenda (petak, subota i nedjelja) u prostorijama Mjesnog doma moći po povoljnim cijenama kupiti kuhano vino i čaj, a u neposrednoj blizini je i lokalna trgovina.

Inače staza u Rezovačkim Krčevinama duga je oko 400 metara s prosječnim nagibom od 16%. Dolazak na skijalište je jednostavan, a zimske službe očistile su i parkiralište te nema problema sa parkingom. Za one izvan Virovitice važno je napomenuti da su u krugu centra Virovitice postavljene vidljive oznake te je samo potrebno pratiti smjer Rezovac, te zatim Rezovačke Krčevine. Skijalište u potpunosti pokriveno reflektorima i vrlo dobro osvijetljeno. (virovitica.hr; foto: Matija R.)