Poštovani ljubitelji plesa, i svi željni novih plesnih izazova, pokreta, ugodnog druženja, zabave, veselja, rekreacije, dođite i pridružite nam se uz početni plesni tečaj koji će se održati u Domu Hrvatske vojske u Virovitici.

Tečaj počinje u četvrtak, 6. listopada, prema slijedećem rasporedu:

  • Osnovnoškolci 18:45 – 19:45
  • Srednjoškolci i odrasli 20:00 – 21:30

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj mobitela 098/983-4996.

Plesni centar “Virovitica” osnovan je u ožujku 2007. godine, te je u vrlo kratkom vremenu uspješno formirao sportske plesne parove registrirane pri krovnoj organizaciji Hrvatskom športskom plesnom savezu koji svojim nastupima na plesnim natjecanjima u Republici Hrvatskoj, ali i izvan nje, na najbolji način promoviraju kako naš klub tako i sredinu u kojoj živimo i djelujemo. Sportski plesači natječu se u standardnim i latinsko-američkim plesovima od osnovaca do veterana te su do sada zabilježili niz zapaženih rezultata i osvojenih medalja.

Osnovni plesni tečaj idealna je prilika za usvajanje osnovnih društvenih, ali i standardnih i latinsko-američkih plesova te izvrsna podloga za nastavak treniranja najljepšeg dvoranskog sporta na svijetu kroz naš sportski plesni klub.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.