Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Viroviticom poziva na besplatne edukacije „Poslovni uzlet grada Virovitice“ koje će se održati 20. svibnja 2016. u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici Matije Gupca 78, Virovitica.

Nakon otvorenja manifestacije u 09:30 sati, predviđena je panel diskusija pod nazivom „Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica“ nakon koje slijedi besplatna zakuska za sve sudionike.

Nakon uvodnog dijela, započinje edukativni dio s predavanjem „Kako kreirati i realizirati pobjedničku strategiju“, namijenjen svim postojećim i budućim poduzetnicima koji žele pokrenuti vlastiti posao. Nakon toga slijedi vrlo zanimljiva i korisna tema EU fondovi za proizvodnju i ruralni razvoj, na koju se nadovezuje edukacija, „Kako brendirati poljoprivredni proizvod“ . Na kraju edukativnog dijela, pripremili smo edukaciju pod nazivom „Poslujte uspješno i kada niste u uredu uz Cloud usluge“.

Iako su edukacije besplatne, ljubazno Vas molimo da svoje mjesto rezervirate prijavom na link, broj telefona: 01 6326 021 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr

123-2