U Virovitici će se u nedjelju, 27. rujna održati stručni seminar za frizere pod nazivom “Festival kose” u restoranu “Lord” s početkom od 13 sati. Seminar će voditi profesor šišanja i vrhunski stilist iz Verone Luciano Fai, koji je ujedno i vlasnik Glamour school – škole za frizere u Italiji. Frizeri će se imati priliku upoznati s najnovijim svjetskim trendovima vezanim za bojanje, šišanje i izradu frizura, sa svim detaljima koje Italija lansira za naredno razdoblje jesen/zima.

Takav događaj od izuzetnog je značaja za svakog pojedinog frizera jer mu se na taj način omogućava kontinuiran napredak i usavršavanje, kao i ostanak u trendu frizerskih događanja u svijetu. Svaki sudionik dobit će diplomu o sudjelovanju. Organizator festivala je tvrtka “Shapeit”, odnosno direktorica tvrtke Jadranka Šepek, glavni pokrovitelj je Grad Virovitica, dok je sponzor Općina Čađavica.

Na kraju seminara održat će se i mala tombola za sudionike na kojoj mogu osvojiti putovanje u Veneciju, časopise, kozmetiku, preparate za kosu, slastice, kišobrane, rezbarije i parfeme. (www.icv.hr)