Virovitičko kazališno ljeto nastavlja se i ovoga tjedna i to kroz čak tri izvrsne predstave. Komedija karaktera puna emotivnog i erotskog naboja iliti predstava Kalmana Mesarića “I u našem gradu” u izvedbi CZK Sigmund Romberg iz Belišća i Umjetničke akademije u Osijeku dočekat će ljubitelje kulture 25. lipnja u 21 sat u Kazalištu Virovitica. Likove u ovoj komediji redatelja Roberta Raponje određuju duhovite situacije u koje su upleteni zbog ljubavnih i erotskih težnji, te njihov životni i radni ambijent koji postaje prostorom mnogih zabuna i neočekivanih događaja.

U petak, 26. lipnja, također od 21 sat u Kazalištu Virovitica gostovat će Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu i to sa predstavom “Bogi ivač znova”, inačicom popularne kajkavske komedije nastale po motivima srednjovjekovne farse koja je u HNK-u Varaždin praizvedena prije 23 godine. U predstavi koju je režirao i jedan od glumaca Ljubomir Kerekeš još glume Mitja Smiljanić, Jan Kerekeš, Sunčana Zelenika Konjević i Mirjana Sinožić.

Pozornicu Virovitičkog kazališta za, 27. lipnja, rezerviralo je i Gradsko kazalište Požega koje će u 21 sat utonuti u predstavu Damira Mađarića “Glumice u zagrljaju”, priču u kojoj dvije glumice imaju apsolutno drugačije poglede na život, u kojoj su jedna drugoj konkurentice. U ovoj predstavi 12. virovitičkog kazališnog ljeta glume Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić Tankosić.