Na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici, u subotu, 24. rujna od 10 do 15 sati, održat će se 14. Burza malih vlakova i autića. Na 25 štandova biti će postavljeni razni vlakovi i autići kolekcionara, a već tradicionalno ovom Sajmu pridružuju se klubovi iz Osijeka i Zagreba „Carta Magica“, „Grafocentar“, „Hrvatski vojni minijaturisti“ i brojni drugi.

Početak susreta je u 10 sati kad će biti i službeno otvorenje, a za sve izlagače osiguran je besplatan parking u krugu Gimnazije Petra Preradovića Virovitica (prilaz sa ulice Augusta Šenoe). Za detaljnije informacije i za prodajno ili izlagačko mjesto javiti se voditelju na broj mobitela 098/1729 994.

Kako i svake godine uz sajam malih autića i vlakova, organizirat će se i 6. Grand prix Virovitica, utrka s autićima na daljinsko upravljanje.

Utrka će se održati u četiri kategorije: djeca od 5 do 9 godina, djeca od 10 do 14 godina, djeca i odrasli 15 i više godina i tate protiv mama.

Početak 6. Grand prix Virovitica je u 11.15 sati, a prijaviti se možete na broj mobitela 098/1729 994 ili na licu mjesta na promo štandu “Virovitica voli vlakove”.

Nakon utrke i sajma svi zainteresirani moći će posjetiti izložbu malih vlakova od 17 do 19 sati na Željezničkom kolodvoru Virovitica.

(www.icv.hr)