Od subote 19. ožujka na male ekrane vraća se omiljena emisija „Zvijezde pjevaju“. U showu ćemo upoznati pjevačko umijeće osmero zvijezda, a po prvi put u ulozi mentora naći će se i pjevač Stjepan Lach. Upitali smo ga kako teku pripreme te što kaže o svojoj partnerici, voditeljici Dobro jutro, Hrvatska Maji Ciglenečki.

  • Maja i ja kliknuli smo na prvu. Mislim da u tome veliku ulogu igra to što smo u sličnim životnim okolnostima, oboje smo mladi roditelji, poveznica nam je i HRT, volimo poslove koje radimo i željni smo učenja, rasta i daljnjeg napredovanja. Gajimo sličan smisao za humor tako da su naše probe produktivne, ali i zabavne – rekao je Stjepan.

Koje pjesme ćemo moći čuti u njihovoj izvedbi, Stjepan nam nije smio otkriti prije početka emitiranja. Posebnost je i to što će se ovogodišnja sezona emitirati uživo, a vjerujemo da će nas ovaj par osvojiti svojim izvedbama, ali i zabaviti.

  • Iza mene je pet godina vokalne izobrazbe u Školi pjevanja Husar&Tomčić te puno nastupa kroz A stranu, mjuzikle itd. Maja mi je prva učenica, ali čini mi se da mi uloga mentora dobro stoji i volio bih da nošeni vašim glasovima što više vremena zajedno uživamo u emisiji.

No nisu Zvijezde pjevaju jedino što Stjepan radi, već nam donosi i novi spot za pjesmu Zauvijek koja se nalazi na njegovu albumu prvijencu „Više od ljubavi“ objavljenom u studenom prošle godine u nakladi Aquarius recordsa. S obzirom na to da je nit vodilja cijelog albuma ljubav i ova pjesma donosi predivnu priču u kojoj će se zasigurno lako prepoznati svi oni sretno zaljubljeni.

  • Zauvijek mi je najdraža pjesma s albuma i jako me veseli njen izlazak. Nalazimo se u zahtjevnim vremenima i mislim da će ljudima baš dobro doći nešto ovako lijepo i toplo poput ove pjesme. Goran Kovačić „upakirao“ je pjesmu u odličan aranžman, a spot je sniman u mojoj rodnoj Virovitici. Prekrasno obnovljeni dvorac obitelji Pejačević i kurija grofa Jankovića u Kapeli Dvoru, poslužili su kao najljepša kulisa za koreografiju plesača Marija Jukića – otkrio je Stjepan. (Aquarius, Fotografije: Josip Ninković)