Svjesni težine i slojevitosti pitanja s kojima se žene općenito suočavaju u društvu, a posebice njihova mjesta, položaja i uloge u sportu te prihvaćajući inicijativu Međunarodnog olimpijskog odbora da se ženama osigura ravnopravnost u svim područjima djelovanja, aktivnostima i obnašanjima dužnosti u sportu, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u 2020. godini organizirat će nekoliko događanja vezana za promociju sporta i tjelesne aktivnosti djevojčica, djevojaka i žena.

Tako će se 15. veljače s početkom u 19 sati, na košarkaškom sportskom terenu u Hali Viroexpo održati plesni događaj pod nazivom “Plesom do ljubavi”. Sat plesa namijenjen je svim djevojčicama, djevojkama i ženama koje se žele priključiti motivirajućoj inicijativi za buđenje samosvijesti o vlastitoj vrijednosti “Original, a ne kopija”. Sat će u kombinaciji održati Alida Saračević, Shine dance fitness instruktorica i Tihana Sarošević profesorica iz studija DisStatik.

Kao uvod u događaj Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije dijeli s Vama zajedničku koreografiju koju možete isprobati, vježbati i pripremiti te koja će se s trenericama otplesati u završnom dijelu sata.

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=6s2x19kaclM&feature=youtu.be

Za sve sudionice pripremljeno je osvježenje i prigodni pokloni. Plesne radionice potpuno su besplatne. Prijaviti se mogu sve djevojčice, djevojke i žene bez obzira na dob i tjelesnu pripremljenost jer će aktivnosti biti prilagođene svima, a prijaviti se možete imenom i prezimenom na e-mail adresu plesomdozdravljavt@gmail.com.  (sportskazajednica-vpz.hr)