Kako sada stvari stoje, mjesec dana prije početka 23. međunarodnog sajma gospodarstva, poljoprivrede i obrtništva Viroexpo 2018, izlagački prostor jednog od najznačajnijih gospodarskih sajmova u Hrvatskoj bit će – rasprodan.

– Do sada smo popunili već 70 posto izlagačkog prostora i molimo još jednom izlagače koji se žele predstaviti na Viroexpu 2018, da požure, jer mjesta je sve manje – istaknuo je Bojan Mijok, direktor Viroexpa.

Prevedene, do kraja mjeseca bit će popunjena sva mjesta na „sajmu s dušom“ kako ga vole zvati posjetitelji koji će i ove godine u velikom broju obići „sajamski grad“ koji će od 23. do 25. veljače biti smješten kod Visoke škole u Virovitici. Sajam u središtu Virovitice, pokazao se kao pun pogodak, pa ne treba sumnjati kako će i ove godine kolone posjetitelja doći vidjeti što su to organizatori Viroexpa pripremili. Link za prijavu nalazi se ovdje.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, a Županija partner Sisačko-moslavačka županija. (www.vpz.hr, foto: Matija R. )